Khamis, 6 Oktober 2011

Double line 2 kali

semalam pagi saya test upt dapat 2 line dengan sekelip mata.. rasa terkejut sangat..

pagi tadi saya test lagi.. masih 2 line..

apakah sudah sampai rezeki saya kali ini... doakan saya ye

16 ulasan:

  1. alhamdulilahhhh....syukur jika sudah sampai rezeki

    doa2kan hani yeeeeee

    BalasPadam
  2. alhamdulillah...syoknye!!! mmg SAH la tu peknen.. :)

    BalasPadam
  3. alhamdulillah...congrats!
    it's normal kalo u berperasaan camtuh..
    regardless,seek doc's advice to get confirmation..baru leh tenang sikit hati tuhh..:)

    i'm happy for u!

    BalasPadam
  4. hani, fika,myself... alhamdulillah kalau benar sudah sampai rezeki saya.. doakan saya ye.. tengah gemuruh jiwa ni selagi tk confirm dgn doktor

    BalasPadam
  5. alhamdullilah :))
    i'm happy 4 u :))

    BalasPadam
  6. as salam..

    hye,salam perkenalan..perasaan anda mcm sy,ms mla2 chck smp 5x xpcya naik 2line sb hmpir 4taon bla mghrp xda jer tp ms ry sje chck tgk ada 2line..xpuas ati chck smp 5x siap bli yg digital nk sahihkan btl ke x..

    insyallah mmg ada rzki awk..jg dri baik2..

    BalasPadam
  7. TAHNIAH FIHAAAA...

    sooo... happy..
    jg diri elok2 ya.. cpt2 p sahkan tau..

    BalasPadam
  8. tahniah..shafiha!!..
    u shud be happy..semoga ALLAH lindungi awak dan baby awk..insyALLAH..sujud syukur nnt..

    doakan kami yg lain-lain nie ek =)

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah..pregnant la tu..tahniah ye awak..jaga diri tau...

    BalasPadam
  10. miss, love,hikari, orang kecil dan tini...
    terima kasih. saya belum buat pengesahan lagi.. masih terkejut.. mudah2an benar sudah sampai rezeki saya.. doakan saya ye..
    saya pun akan sentiasa doakan rezeki kawan TTC yang lain

    BalasPadam
  11. Tahniah Shafiha..

    Alhamdulillah, makin bertambah bilangan geng ttc yang berjaya pregnant :) jaga diri baik2 tau shafiha...

    wah, makin bertambah semangat nak ber'ttc' ni hehe :)

    BalasPadam
  12. alhamdullillah... congrats :)

    BalasPadam
  13. tahniah shafiha...chinta tumpang gembira ngan berita ni...;)

    BalasPadam
  14. tahniah! :)
    jaga diri....
    awak lewat period sebulan??
    saya dah lewat lebih sebulan..
    apa tanda2 awak pregnant ye :)
    share la:)

    BalasPadam
  15. tahniah..jage diri dan baby baik2 k..semoga selamat semua nya

    BalasPadam
  16. terima kasih semua.. doakan yang terbaik untuk saya yer..

    BalasPadam