Rabu, 18 Februari 2015

TEMUDUGA JWATAN PENOLONG PEGAWAI PEMBANGUNAN MASYARAKAT 2015

Apa nak jadi dah...
Orang nak buat blog.. sy pun nak ade blog jgk.. tapi bila orang lain rajin tulis blog.. sy ni satu ape pun tk de update.. blog ni bukan nyawa-nyawa ikan dah.. kronik sgt dah ni

banyak cerita nak tulis kat sini.. pasal anak kat taska.. pasal life skrg.. tapi semua macam tak tertulis plk.. agaknya sebab nawaitu berblog tu dah lain kot.. asalnya tulis blog ni sebab nak sharing pasal TTC.. tapi bila dah ada anak ni lain pulak tulisnya... OMG..

Ni pun tetiba ade hati pulak nak up entry sebab nak gi temuduga hujung bulan ni.. puas pusing2 cari info pasal temuduga tu.. kalo lah ade sesapa yang dapat jgk temuduga macam sy ni boleh la share..

sy kena gi temuduga ni kat Putrajaya.. kot ade sesapa yang ada tips.. soklan bocor ke.. huhuhu..

Kawan2 doakan saya yer

15 ulasan:

  1. Salam awk temuduga pppm kan s27 baru2 ni boleh saya tahu awak lepas tak temuduga?

    BalasPadam
  2. Salam awk temuduga pppm kan s27 baru2 ni boleh saya tahu awak lepas tak temuduga?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam...BG temuduga pppm s27 Ni awak dpt result ape? Sy dpt email Dr spa ckp dh brjaya DLM temuduga tp tertakluk kpd semakan dokumen Dan maklumat individu...agak2 ape mksdnya ye..xbrapa nk fhm

      Padam
    2. Salam...BG temuduga pppm s27 Ni awak dpt result ape? Sy dpt email Dr spa ckp dh brjaya DLM temuduga tp tertakluk kpd semakan dokumen Dan maklumat individu...agak2 ape mksdnya ye..xbrapa nk fhm

      Padam
    3. Saya pun dapat email dari spa sejak 7 haribuoan lagi tengok status pun Lantikkan tetap .cuma saya tak tahu proses seterusnya..sama macam awak juga keputusan tu.kene tunggu surat dari SpA pulak kan.cuma tak tahu berapa lama

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Saya pun dapat email dari spa sejak 7 haribuoan lagi tengok status pun Lantikkan tetap .cuma saya tak tahu proses seterusnya..sama macam awak juga keputusan tu.kene tunggu surat dari SpA pulak kan.cuma tak tahu berapa lama

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sya pn sama...dpt email Dr spa sejak 7hb lg...yeke kna tggu Surat je? Bukannya ape, nervous kot smpai ari2 check peti Surat.he he...nnti klu dh dpt Surat tlg inform ye...

      Padam
    2. Haritu ada call spa ckp dalam masa tiga minggu atau sebulan dah awak dh tengok status urusn? Erm ada fb? Senang nk inform apa2 .saya sama jugak hari2 tunggu posmen hehe

      Padam
    3. Haritu ada call spa ckp dalam masa tiga minggu atau sebulan dah awak dh tengok status urusn? Erm ada fb? Senang nk inform apa2 .saya sama jugak hari2 tunggu posmen hehe

      Padam
  5. Dh tgk..status urusan lantikan tetap..awak pulak cmne?Xpe inform je KT email sy muhammadfadli89@yahoo.com SBB fb sy jrg bukak..

    BalasPadam
  6. Dh tgk..status urusan lantikan tetap..awak pulak cmne?Xpe inform je KT email sy muhammadfadli89@yahoo.com SBB fb sy jrg bukak..

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah..sama juga urusan tu lantikkan tetp.cuma proses sterusnya sy tak tahu mcm mana.

    BalasPadam
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam